POGOJI UPORABE

Pogoji uporabe, piškotki in priznanja

POGOJI UPORABE

Ti splošni pogoji urejajo način dostopa do spletnega mesta družbe RESNI d.o.o. (v nadaljevanju: družba), način uporabe podatkov in dokumentov (v nadaljevanju: informacij), uporabo spletnih storitev in odgovornosti upravljavca spletnega mesta ter uporabnikov. Upravljavec spletnega mesta, tehnični skrbnik in izvajalec je družba sama. Uporaba spletnega mesta je brezplačna in prosta (ne predvideva kakršen koli registracije uporabnikov). Spletno mesto je namenjeno le pridobivanju informacij o delovanju družbe.

IZKLJUČITEV ODGOVORNOSTI

Družba pri obdelavi informacij deluje z največjo skrbnostjo ter skrbi za njihovo pravilnost in ažurnost, vendar je nejna odgovornost za napake v podanih informacijah na tem spletnem mestu izključena. Uporabnik vsebine spletnega mesta uporablja na lastno odgovornost. Za zagotavljanje ustrezne kakovosti informacij lahko družba vsebine spreminja (dopolnitve, uskladitve, odstranitve) brez predhodnega opozorila.

NAMEN VSEBIN

Objavljene vsebine ne predstavljajo pravnega nasveta in nimajo pravnih posledic, temveč so le usmerjevalne in informativne narave. Spletno mesto ne objavlja podatkov iz drugih virov, lahko pa vsebuje povezave do drugih spletnih strani, za vsebino katerih družba ne odgovarja.

PIŠKOTKI

Spletno mesto uporablja samo piškotke, ki so nujno potrebni za tehnično pravilno delovanje samega spletnega mesta in njihovo uporabo ni moč izključiti. Spletno mesto ne uporablja nobenih piškotkov za sledenje oziroma zbiranje osebnih podatkov uporabnikov.

Sedež

Brnčičeva ulica 13

1231 Ljubljana – Črnuče

STOPI V STIK